toto

Macau game upah nganti Dec outpaced inflasi

Pangentukan rata-rata ora kalebu bonus kanggo karyawan full-time ing sektor game Macau ing 31. Desember 3,5 persen luwih taun-ing, lan mulane wis outpaced siji ukuran inflasi lokal.

Iku miturut survey paling anyar babagan kabutuhan tenaga kerja lan upah industri Result SGP game, sing dirilis dening Statistik lan Layanan Sensus kutha. Upah saben wulan rata-rata kanggo warga Macau sing kerja ing sektor kasebut yaiku MOP23,740 (US $ 2,936). Kanggo non-penduduk rata-rata yaiku MOP19,710.

Tingkat inflasi Macau kanggo 2018 – adhedhasar indeks rega gabungan sing diterbitake dening Statistik lan Layanan Sensus kutha ing pungkasan Januari – 3,01 persen, munggah 1,78 poin persentase – utawa luwih saka kaping pindho – 1,23 persen sing dicathet ing 2017.

A rakit saka mbayar munggah ing sektor casino Macau wis announced kanggo 2019, karo operator lokal MGM China Holdings Ltd paling anyar .

Ing survey paling anyar nuduhake nomer ongko saka Macau casino dealers Pengeluaran SGP munggah 1,1 persen taun-on-taun ing waktu papat 2018. Diukur saka pungkasan Desember, sektor casino Macau makaryakke total 24.719 bakul kanggo game table.

Mung sing duwe ID Macau bisa dadi dealers casino Macau, miturut kabijakan pemerintah Macau. Tingkat pengangguran sakabèhé ing pasar tenaga kerja Macau kanggo periode November 2018 nganti Januari 2019 mung 1,7 persen.

Tambah 2018 ing nomer bakul Macau bertepatan karo munggah ing ongko saka tabel game dilisensi ing pasar. Miturut pengatur game Macau, Biro pengawasan lan Koordinasi Gaming, ana total 6.588 tabel game ing Macau ing waktu papat 2018, 2,63 persen luwih saka 2017.

Statistik resmi uga nuduhake gaji rata-rata Desember kanggo bakul casino Macau MOP20.450, munggah 3 persen dibandhingake sasi ing 2017.

Ing kuartal kaping papat 2018, industri game Macau total 57.246 karyawan full-time, nambah 1,1 persen saben taun. Tokoh kasebut ora kalebu wong sing kerja Keluaran SGP kanggo promotor junket gambling VIP lan asosiasi junket.

Lowongan kerja industri casino Macau tallied 1.321 ing waktu papat, 861 luwih saka sing direkam ing wektu sing padha taun pungkasan. Antarane lowongan, 445 padha kanggo dealers casino, miturut layanan statistik.