toto

pengawasan liyane dibutuhake kanggo game Macau: Beijing

pemerintah pusat China ngarepake Macau ngiyataken angger-angger industri game sawijining, lan ngiyataken efforts kanggo macem-macem sektor dening Result SDY kurban produk non-game luwih. Mangkono ujare dina Selasa Fu Ziying, pejabat Beijing sing dadi pimpinan titik kontak saben dina antarane kutha lan panguwasa nasional. Pak Fu, direktur Kantor Penghubung Pemerintah Rakyat Pusat ing Wilayah Administratif Khusus […]

toto

Poker King Club mbatalake turnamen Macau 2019

Poker King Club announced ana sing mbatalake mbesuk Poker King Piala Macau lagutogel 2019, acara sing wis dijadwal kanggo njupuk Panggonan saka 15 kanggo 21. mars ing klub Venetian Macao casino resort kamar poker. Promotor klub poker ngandika ing release penet wis mutusaké “ora maju” karo turnamen Macau “amarga kahanan unforeseen saiki”. Merek kasebut ora […]

toto

MGM China ngumumake kenaikan gaji efektif Maret

Operator casino Macau MGM China Holdings Ltd ngumumake dina Rebo kenaikan gaji kanggo karyawan non-manajemen. Kenaikan gaji bakal efektif wiwit tanggal 18 Maret, lan diterangake ing siaran pers perusahaan minangka Keluaran SGP penghargaan kanggo “kesetiaan lan komitmen” para staf. Karyawan non-manajemen sing layak entuk nganti MOP16.000 (US $ 2.000) saben wulan bakal nampa kenaikan gaji […]

toto

Rejeki miliarder game nyusut: Dhaptar Forbes 2019

Sawetara tycoons casino lan pengusaha karo kapentingan game Asian wis katon shrinkage ing ngira regane, miturut dhaftar kasugihan-peringkat taunan diterbitake ana dening majalah US basis Forbes. Forbes ujar manawa iki minangka “taun kaping pindho ing dasawarsa” manawa jumlah miliarder global lan total kasugihane wis suda nalika ngadhepi masalah ekonomi. Wong-wong sing sugih ing Asia-Pasifik njupuk […]

toto

Nomura dadi positif ing Macau GGR ing tengah China uptick

Tandha-tandha awal saka “tunas ijo” ing ekonomi daratan Cina wis ndeleng broker Instinet LLC Nomura ngowahi munggah perkiraan kanggo 2019 revenue game reged (GGR) ing kasino Macau. Klompok keuangan lan perbankan Nomura Result SDY saiki ngira paling ora 1 persen wutah ing GGR – lan bisa uga tuwuh nganti 4 persen – tinimbang kontraksi 3 […]

toto

Macau game upah nganti Dec outpaced inflasi

Pangentukan rata-rata ora kalebu bonus kanggo karyawan full-time ing sektor game Macau ing 31. Desember 3,5 persen luwih taun-ing, lan mulane wis outpaced siji ukuran inflasi lokal. Iku miturut survey paling anyar babagan kabutuhan tenaga kerja lan upah industri Result SGP game, sing dirilis dening Statistik lan Layanan Sensus kutha. Upah saben wulan rata-rata kanggo […]

toto

poker King Piala Macau disetujoni ditundha: backer

Promotor saka edition 2019 Poker King Cup Macau saiki wis dibatalake marang Keluaran HK GGRAsia organisasi isih ngenteni panuntun dhumateng saka panguwasa kutha – liwat pihak liyane – apa pangolahan peraturan kanggo turnamen kuwi wis diganti. Promotor, Poker King Club, ngumumake dina Selasa yen mbatalake turnamen sing dijadwalake tanggal 15 nganti 21 Maret ing kamar […]

toto

Ora rencana kanggo nandur modal luwih ing Hengqin mall: Macau Legenda

Hong Kong-kadhaptar Macau Legend Development Ltd ngandika wis “ora plans ing wayahe” kanggo nandur modal luwih ing Komplek blanja ing pulo Hengqin Keluaran SGP (digambarke), wilayah ing China daratan jejere distrik Cotai Macau. Komentar kasebut digawe dening juru bicara ing balesan email menyang GGRAsia. Komplek blanja Hengqin, kanthi jeneng “勵駿龐都廣場PONTO”, bakal dibukak ing kuartal pungkasan […]

toto

Déwan Macau kanggo debat kapasitas wisata kutha

Majelis Legislatif Macau disetel kanggo debat langkah-langkah sing diusulake dening panyedhiya bakal ngatasi “impact negatif” sing digawa dening tambah Keluaran Hk akeh pengunjung ing kutha kasebut. Usul debat kasebut asale saka legislator pro-demokrasi Sulu Sou Ka Hou. Dewan majelis sarujuk karo prinsip nganakake debat kasebut, nanging isih kudu dikonfirmasi dening anggota liyane. Tanggal kanggo keputusan […]

toto

Bos Las Vegas Sands kecewa dengan kadar pemulihan Macau

Pengerusi dan ketua eksekutif firma induk pengendali kasino Macau Sands China Ltd berkata pada hari Rabu dia “kecewa” tentang kadar pemulihan dalam Togel HK pasaran permainan Macau, tetapi memahami pihak berkuasa Macau dan tanah besar China telah memilih untuk mengutamakan keselamatan. pendekatan di tengah-tengah pandemik Covid-19. Robert Goldstein (gambar, kiri atas), bos Las Vegas Sands Corp […]